Kreikkalaiset lihapullat a’la Villimies
- 720 g luomu karitsan jauhelihaa
- n. 260 g fetajuustoa (Eridanous)
- 1 keltainen luomu chili
- 1 keltasipuli
- 4 luomu valkosipulinkynttä
- 16 cl valkoviiniä (Deep Roots Riesling Trocken 2014)
- 4 rkl kreikkalaista jugurttia
- pari kourallista minttua, voit myös käyttää väinönputkea
- pippuria myllystä
- suolaa
- voita
Valmistus
Kuullota silputut sipulit, sekä chili reilussa voissa ja sekoita kevyesti käsin jauhelihan joukkoon. Lisää sekaan valkoviini, kreikkalainen jugurtti, sekä mausta suolalla ja reilusti pippurilla. Lisää silputut mintut, sekä murskaa tai paloittele vielä feta joukkoon ja pyörittele käsissä isoja lihapullia. Paista reilussa voissa kohtuullisella lämmöllä hieman väriä ja kypsytä 225C asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoile uuniperunan ja valkosipulivoin kera.